Известие

Collapse
No announcement yet.

Навигация за 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аааа густо значи !
    Ся ти пожелавам едни DLS R6.2 за предна линия
    ex - 147 16v multijet

Comment

• Май прибързано се зарадвах, реших да я ъпдейтна и умря нацяло...поработи половин ден все пак...
      Alfa 159 2,4 JTDm Q4
      ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
      ex Alfa 156 1,9 JTD
      ex Alfa 75 1,8

Comment

• Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
        Май прибързано се зарадвах, реших да я ъпдейтна и умря нацяло...поработи половин ден все пак...
        Сакън бре!

Отивай я връщай, кажи че просто е спряла...

Най вероятно може да се оправи, но не е сигурно че ще се получи в домашни условия, а ще загубиш и гаранцията...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Гаранция няма, малко втора употреба
          Alfa 159 2,4 JTDm Q4
          ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
          ex Alfa 156 1,9 JTD
          ex Alfa 75 1,8

Comment

• Една баба едно време казваше-"техниката в ръцете на неправилния човек,е купчина желязо",тва е майтап разбира се,сега да не се засегнеш !!!!!!!
            Last edited by Mury; d.m.y г., 11:41.
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Не може да няма накакъв boot loader режим и да се флашне, просто се разтърси или тичай в някой подходящ сервиз.
              ex - 147 16v multijet

Comment

• Оставих я в официалния сервиз на Пайнер, 5 пъти прочетох инструкциите и всичко беше като по учебник. Техника просто ми каза, че редовно се случвало на тия модели след ъпдейт да мрат но все пак показвали само екран и не искали да заредят софтуера. На по-старите модели сменяли ГПС модула, там бил уиндоуса. Такъв като моя още не бил правил. При мен след ъпдейта на фирмуеъра изпиза "Checksum error", изгасна и повече не показа никакви признаци на живот. Би трябвало ако успеят да го Флашнат да си тръгне, той уиндоуса си беше здрав. Иначе ако трябвало да сменят гпс модула, шял да легне 7-800лв. Нов е 1000...каквото стане, аз притръпнах, ако не - ще вземам нов и това е но ще е този модел, за малкото време в което работеше успях да го разуча и има уникални функции и възможности.
                И да, намерих service manual-а на въпросния модел, там е описано как се създава сервизна буутваща SD карта и какво се прави. Проблема е, че файла който трябва за да се направи въпросната карта се сваля от сервизния сайт на Пайнер, а аз нямам права а и не можах да го намеря никъде из нет-а.
                Last edited by pesho_kj; d.m.y г., 12:31.
                Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                ex Alfa 156 1,9 JTD
                ex Alfa 75 1,8

Comment

• Колеги, малко развитие...купих си още една такава навигация и понеже съм мазохист реших да ъпдейтна и нея и успях да прецакам и нея но не както предната, след доста ровене по форумите вече съм гуру на WinCE, успях да си го преинсталирам, да ъпдейтна софтуера до последната версия, да ъпдейтна картите за цяла Европа до последния ъпдейт от октомври 2013 и си имам напълно функционираща навигация Pioneer Avic F940BT на която не мога да се нарадвам. Оказа се, че съм прецакал другата с кофти MicroSD карта която като пробвах да я форматирам не ми позволяваше. Ще мъча да прочетем flash-a от новата ми и да го налеем на старата с програматор. Буут-не ли веднъж, нататък е лесно и ако стане я пускам за продажба
                  Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                  ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                  ex Alfa 156 1,9 JTD
                  ex Alfa 75 1,8

Comment

• ako ще я продаваш драсни едно л.с. с цената.Отдаван се замислям за навигация на 159 ката,че ми писна от телефона на стойка на стъклото
                    Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                    156 1,8ТS-99 ......
                    EX
                    159 1,9 JTD-08

Comment

• Първо да успея да я съживя...ще те имам предвид.
                      Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                      ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                      ex Alfa 156 1,9 JTD
                      ex Alfa 75 1,8

Comment

• Да вдигна темата от праха.

След ъпдейт на навито към 12.3 , не се изкефих много на интерфейса но се търпи. Може би се дължи на факта, че даже телефона е със супер резолюция и модерен интерфейс.
                        Но пък с картите 2012-2013 вече не е един булевард в Пловдив, има доста подробни карти на градовете, сателитете се вързват за секунди. Като цяло бива.
                        Attached Files
                        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                          Да вдигна темата от праха.

След ъпдейт на навито към 12.3 , не се изкефих много на интерфейса но се търпи. Може би се дължи на факта, че даже телефона е със супер резолюция и модерен интерфейс.
                          Но пък с картите 2012-2013 вече не е един булевард в Пловдив, има доста подробни карти на градовете, сателитете се вързват за секунди. Като цяло бива.
                          Колега, как се сдоби с карта на БГ? И как направи ъпдейта?
                          Alfa Romeo 159SW, 2.4 JTD, 06, remap, no EGR, no DPF, no "peperudk`s", no eco friendly, a.k.a. THE BLACK MAMBA

Comment

• Първоначално публикувано от vudi Покажи съобщение
                            Колега, как се сдоби с карта на БГ? И как направи ъпдейта?
                            С картите е трудна работа, от толкова много неработещи линкове вече незнам от къде съм ги свалил. Ъпдейта по нагоре го има описан в постовете.

Comment

• Още снимки
                              Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                                Още снимки
                                Малииии тотално си се сдухал бре кокундрелник,щом с навигация си търсиш къщата
                                Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X